Café Blæst

Om os

Hvem er vi?

Cafe Blæst er en del af Harboøre Centeret med mange faciliteter og muligheder. At lave god mad af friske råvarer fra bunden er køkkenets målsætning. Vi oplever en faglig tilfredsstillelse og stolthed når vi bl.a. selv bager vores brød, bager vores kager eller laver vores egne is. Vi leger gerne med opskrifterne og ændrer fra tid til anden, i de retter og det tilbehør, som vi laver. Det betyder også, at du kan opleve at de enkelte retter ændrer sig fra gang til gang, når vi har bestemt os for en ændring, eller sæsonen indbyder til det. 

Vi vil altid gøre vores bedste for at leve op til vores målsætning, og vil hver gang gøre vores yderste for at levere lækker mad til vore kunder. Cafe Blæst er en cafe delt op i sportscafe samt en hyggelig krog. Her kan man nyde retter fra vores menu. Eller man kan bestille det som Take Away. Derudover leverer vi mad ud af huset til virksomheder og private, der nyder godt af vores gode mad til gode priser. Harboøre centeret og cafe Blæst er et sted som danner rammer for mange, såsom lokale foreninger, borgere i Harboøre og omegn.

cafe-blast

Personalet

Fællesskab, sammenhold og samarbejde. I Harboøre Centeret er der stor fokus på faglighed og udvikling. Der er et stærkt køkkenteam bestående af forskellige faggrupper fra kok til køkkenassistent og kvaliteten på råvarer og mad er særdeles høj.

Ellinor Andersen Holm​

Køkkenleder

Edith Poulsen

Køkkenassistent

Britta Riss​

Køkkenassistent

Elzbieta Rakiec (Ella)​

Køkkenassistent

Valeriia

Cafémedarbejder

Heidi Sauer Hvidholm

Marketing

Ole Ness​

Pedel

Florentina

Rengøring

Vacelika​

Rengøring

Bestyrelsen

En stærk bestyrelse, som arbejder sammen med personalet for udvikling af centeret. Bestyrelsen består af:

Niels Kirk

Bestyrelsesformand

Thomas Kjærgaard​

Bestyrelsesmedlem

Brian Hummel​

Kassér

Jonas Hummel​

Bestyrelsesmedlem

Line Morthorst​

Sekretær