Klassisk menu
Forretter
(min. 10 kuverter)
Rejecocktail
65,-
med dressing og pynt
Tunmousse
60,-
på salatbund med pynt og dressing
Hønsesalat
55,-
på ananasring og salatbund
Tarteletter (2 stk.)
50,-
Varmrøget laks
69,-
på salatbund med rejer og dressing
Hovedret
(min. 10 kuverter)
Stegt And
166,-
med rødkål, hvide og brunede kartofler, brun sauce, æbler, svesker samt waldorfsalat
Stegt flæsk (8 skiver)
145,-
med persillesovs, kartofler og rødbeder
Stor wienerschnitzel (220 g)
159,-
med brasede kartofler, ærter, citron, benfri sild, bearnaise- eller smørsauce
Kamsteg
145,-
med, hvide, brunede og franske kartofler, brun sovs, rødkål og asier
Hvidløgsmarineret kalveculotte
159,-
med flødekartofler, broccolisalat, tomatsalat og brød
Glaseret skinke
139,-
med flødekartofler, salat, dressing og brød
Venøbøf (200g)
155,-
med pommes rissolle’s salat og gul Venø dressing
Mørbradgryde
125,-
med ris, salat og dressing
Gammeldags oksesteg
155,-
med hvide og franske kartofler, bønner, waldorfsalat, brun sovs og tyttebær
Dansk bøf (2 stk.)
120,-
med bløde løg, brun sovs, kartofler og rødbeder
Fyldt svinemørbrad
149,-
med pesto mozzarella og bacon, flødekartofler, salat, dressing og brød
Dessert
(min. 10 kuverter)
Pandekager (2 stk.)
59,-
med is og chokoladesovs
Hjemmelavet citronfromage
55,-
med let pisket flødeskum
Frugttærte
59,-
med cremefraiche