Cafe Blæst

Klassisk menu

Forretter

(min. 10 kuverter)

Rejecocktail

65,-

med dressing og pynt

Tunmousse

60,-

på salatbund med pynt og dressing

Hønsesalat

55,-

på ananasring og salatbund

Tarteletter (2 stk.)

50,-

med høns i asparges

Varmrøget laks

69,-

på salatbund med rejer og dressing

Hovedret

(min. 10 kuverter)

Stegt And

166,-

med rødkål, hvide og brunede kartofler, brun sauce, æbler, svesker samt waldorfsalat

Stegt flæsk (8 skiver)

145,-

med persillesovs, kartofler og rødbeder

Stor wienerschnitzel (220 g)

Stor wienerschnitzel
(220 g)

159,-

med brasede kartofler, ærter, citron, benfri sild, bearnaise- eller smørsauce

Kamsteg

145,-

med, hvide, brunede og franske kartofler, brun sovs, rødkål og asier

Hvidløgsmarineret kalveculotte

159,-

med flødekartofler, broccolisalat, tomatsalat og brød

Glaseret skinke

139,-

med flødekartofler, salat, dressing og brød

Venøbøf (200g)

155,-

med pommes rissolle’s salat og gul Venø dressing

Mørbradgryde

125,-

med ris, salat og dressing

Gammeldags oksesteg

155,-

med hvide og franske kartofler, bønner, waldorfsalat, brun sovs og tyttebær

Dansk bøf (2 stk.)

120,-

med bløde løg, brun sovs, kartofler og rødbeder

Fyldt svinemørbrad

149,-

med pesto mozzarella og bacon, flødekartofler, salat, dressing og brød

Dessert

(min. 10 kuverter)

Pandekager (2 stk.)

59,-

med is og chokoladesovs

Hjemmelavet citronfromage

55,-

med let pisket flødeskum

Frugttærte

59,-

med cremefraiche

Daim islagkage

59,-

Hjemmelavet Daim islagkage m. frugt