Julefrokost
DEN KLASSISKE JULEFROKOST
Vælg minimum 5 ting
1. Marinerede sild m æg, tomat og karrysalat……………………………………… 30,-
2. 1 stk. Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron…….. 30,-
3. Dampet torsk i slør pyntet med æg og rejer…………………………………… 45,-
4. Kold røget laks m. røræg og asparges……………………………………………….. 45,-
5. 1 stk. Tartelet m. høns i asparges…………………………………………………………… 25,-
6. Glaseret skinke, grønlangkål samt brunede kartofler………………… 40,-
7. Medaljoner af svinemørbrad i svampe ala creme med hjemmelavet agurkesalat…………………………………………………………………………………………………………. 40,-
8. Ribbensteg m. grov sennep rødkål og hjemmelavet agurkesalat…………………………………………………………………………………………………………. 39,-
9. Sprængt andebryst, med frisk rødkålssalat – eller rødkål med brunede kartofler……………………………………………………………………………………………… 55,-
10. Leverpostej m. bacon, champignon og rødbeder……………………….. 25,-
11. Risalamandemedmandlerogkirsebærsauce………………………………….. 29,-
1. Marinerede sild m æg, tomat
og karrysalat 30,-
2. 1 stk. Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron 30,-
3. Dampet torsk i slør pyntet med
æg og rejer 45,-
4. Kold røget laks m. røræg
og asparges 45,-
5. 1 stk. Tartelet m. høns i asparges 25,-
6. Glaseret skinke, grønlangkål samt
brunede kartofler 40,-
7. Medaljoner af svinemørbrad i svampe
ala creme med hjemmelavet
agurkesalat 40,-
8. Ribbensteg m. grov sennep rødkål og
hjemmelavet agurkesalat 39,-
9. Sprængt andebryst, med frisk
rødkålssalat – eller rødkål med brunede kartofler 55,-
10. Leverpostej m. bacon, champignon og rødbeder 25,-
11. Risalamande med mandler og kirsebærsauce 29,-
DET LILLE JULEBORD
(Tilkøb brød & smør 20,-)
- Marineret sild med karrysalat
Fiskefilet med remoulade og citron - Tartelet med høns i asparges
- Skinke med flødebagte kartofler og salat- eller grønkål og brunede kartofler
- Frikadeller med rødkål
- Ris a’ la mande med kirsebærsauce
SERVERES ”I HUSET” OG ”UD AF HUSET”
I huset: min. 25 kuverter – Ud af huset: min. 8 kuverter Bestilles senest 3 dage før
Gebyr ved levering